onsdag den 4. november 2009

Og jeg drømmer videre...

Kunsten at opbygge behov - ja den kan jeg i hvert fald til fulde .Jeg har i dag kørt min elskede Bernina til doktoren - knækkede en nål og slog griberen skæv (eller var det omvendt ) og nu kan den ikke sy .

Nå, men "dum" som jeg jo er måtte jeg lige høre hvordan det nu er med maskiner der kan sy dæksøm. Og inden jeg fik set mig om havde den flinke sælger tilbudt mig at tage min gamle overlocker retur til fuld pris, så jeg vil kunne få en ny Pfaff Coverlock 3.0 til 3000 .Er det ikke bare typisk?? Nu har jeg næsten købt den i tankerne, selvom han ikke engang havde én hjemme. Men når de får dem hjem har han tilgengæld givet mig lov at låne med hjem, så jeg kan prøve .

Christina - måske snart 3000 kroner fattigere...

2 kommentarer:

Anne LO sagde ...

Ja, altså, jeg er jo aaaalll for enabling, hvad det her angår. Jeg er rigtig glad for min coverlocker, og for bare nogle måneder siden kunne man ikke få en coverlocker i Danmark til den pris. Jeg vil også sige, at du skal have den med hjem på prøve, for den model har ikke friarm. Det er absolut en smagssag, om det er væsentligt, men jeg ville ikke undvære det. Du må også meget gerne komme forbi og prøve min, så du har noget at sammenligne med.

Anne LO sagde ...

Min Janome CoverPro 1000 kostede i øvrigt €449 + lidt porto her: http://www.naehmaschinen-center.de/overlock-coverlock/janome/index.html