torsdag den 13. maj 2010

Ferie, ferie, ferie!

Som de fleste nok ved var vi i Nice i slutningen af april. Svigerfamilien har en lejlighed dernede og havde så skaffet en ekstra i samme ejendom, som vi kunne bo i. På den måde kom vi afsted allesamme - smart. Vejret var skønt (+20 grader og solskin alle dage) og ungerne nød at være afsted og have deres forældres opmærksomhed næsten hele tiden - der var jo hverken arbejde, computer, vasketøj eller andet praktisk arbejde, der optog os. Og så var der jo også farmor, farfar og ikke mindst onkel Morten ("den sødeste dreng i verden" ifølge både Storm og Mathilde") til at underholde.

Her er "lidt" stemningsbilleder fra turen.

Flyveturen
Photobucket
Begge unger syntes det var pragtfuldt at flyve! Den første halve time sad de bare og grinede om kap! Der gik også en del tid med elektrisk-hår-konkurrence :-)

Gå glad i bad
Photobucket
Farmor og farfars lejlighed har ikke længere noget badekar, og godt det samme, for det gamle som var i lejligheden, da de købte den, var belagt med gulvtæppe! Men der var ét i den lejlighed vi boede i, og sikken et hit! Ungerne var i bad mindst én gang dagligt, nogen gange to. Sammen. Under stor ståhej og temmelig meget vand på gulvet... Men sjovt var det!
Photobucket

Oh what a view!
Og en skøn altan. En vis ung herre syntes desværre også det var vældig sjovt at forsøge at klatre op på rækværket og at smide ting ned - fra 3. sal... Så helt ubevogtet fik ungerne nu ikke lov at være derude. Men så kunne vi andre da nyde udsigten ;-) Man kunne i øvrigt også se lufthavnen fra begge lejligheder, noget der havde stor underholdningsværdi for ungerne!
Photobucket

Deux Orangina s'il vous plait
Begge unger fik en ny favoritdrik - og en ny soveting... De der små flasker var åbenbart meget sjove. Og der blev tømt... en hel del...
Photobucket
Photobucket

Udeliv
Photobucket
Siden sidst vi var dernede (for 3 år siden) er der kommet en lille bitte legeplads i haven i Les Belles Terres. Pragtfuldt, for sådan to krudtugler er mildest talt svære at holde styr på i en 2-værelses uden det sædvanlige legetøj. Det er endda Kompan der har leveret :-)
Photobucket
Photobucket

Århus springvandsforening på udflugt
Det blev også til et par ture ind til byen, hvor ungerne især syntes at byens springvand var værd at bruge krudt på. Åbenbart en interesse, der nedarves fra de fædrene gener...
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Men isen hos Fenocchio's var nu heller ikke sådan at kimse ad...
Photobucket
Vi fik også en tur i det lille turisttog - stort hit!
Photobucket
og i den ca 100 år gamle karussel. Virkelig oldschool - og ungerne syntes den var fantastisk! og at én tur slet slet ikke var nok. Who can blame them??
Photobucket
Photobucket

... and shopping, of course!!
Det blev både til tøj & sko til fru Drud (nej, ingen billeder...), seje solbriller (soldeller som Storm kalder dem...)
Photobucket
Photobucket
... og et par små gadgets som fru Drud og Manden måske havde håbet ville gøre tandbørstningen nemmere. De kan nemlig blinke! Men nej, det virker ikke. Eller i hvert fald kun første gang. Suk... Men ungerne er nu glade for dem alligevel.
Photobucket
Tøsens er lilla med en lille bamse i stedet for badeanden.

Hvad siger du?? Var det mange billeder?? Så vær du glad for at vi glemte kameraet mindst halvdelen af tiden - bla. da vi var i Marineland og se delfinshow...

1 kommentar:

Anne LO sagde ...

Nåh, jeg kunne da godt have klaret flere billeder. :-) Men tak for billeder, det så dejligt ud.