søndag den 23. maj 2010

I Legoland-land...

... er der skønt og sjovt! Ikke mindst hvis man spørger familiens yngste medlemmer. Vi var dernede i oktober sidste år og erhvervede os dengang et årskort. Så fredag efter kristi himmelfart tog vi derned igen (ja jeg ved det, jeg er bagud med bloggen!).

Det samme gjorde resten af Nordens befolkning tilsyneladende... Men ungerne tog det nu forholdsvis pænt at stå i kø, heldigvis.

Photobucket

Photobucket

Storm var dybt fascineret af de mange legohuse og -skibe. Han kunne have kigget i tiiimevis, hvis han havde fået lov. Men det fik han ikke, for Mathilde havde allerede hjemmefra snakket en hel masse om Frøhopperen, så dér måtte vi hen.

Først ville Storm gerne med op i den
Photobucket

Men da han så var blevet spændt fast skiftede han mening - heldigvis før den gik i gang. Så ned med ham, og op i luften med tøsen.
Photobucket

Wheee hvor det gik - og her var det lidt træls med de lange køer, for hun ville gerne have prøvet flere gange, men vi havde ikke tålmodighed til flere gange 15-minutters kø hvert sted.

Men så er det jo godt man i stedet kan få en...
Photobucket

IS! Og en kop varm kakao til de voksne (jo jo Manden var skam også med)
Photobucket

Photobucket

En sejltur er altid godt, omend Tøsen syntes det var lidt vel uhyggeligt inde i piratgrotten! Storm lod sig ikke sådan skræmme, måske fordi han er dét mindre?
Photobucket

Der var også en lego-falckbil, der var vældig sjov at klatre på og gav forældrene chancen for 5 minutters fred på en bænk ;-)
Photobucket

Kan man ikke finde på andet, kan man da altid give storesøster en køretur :-)
Photobucket

Flyvemaskinerne skulle selvfølgelig også prøves. Dem fik ungerne lov at styre selv til stor spas - da de altså lige havde fattet hvordan. Men det er da heller ikke logisk at man skal hive ned i styrepinden for at flyve op!
Photobucket

Man kan åbenbart ikke tage i Legoland uden at besøge legoshoppen. Denne gang kunne vi dog nøjes med at få to madkasser med hjem. Et kæmpe hit!!!
Photobucket

Ingen kommentarer: