onsdag den 6. oktober 2010

Jeg er bare så glad og stolt i dag!

Advarsel: praleindlæg...

Vi har nemlig været til forældresamtale om Mathilde, der jo er startet i 0. i sommer. Det var simpelthen så pragtfuldt, og jeg er så glad at jeg er ved at revne, jeg kan næsten ikke være i mit tøj.

Tøsens (fantastiske) lærer og sfo-pædagog havde kun positive ting at sige. Tøsen er sød, fagligt meget dygtig, meget kvik, god til at koncentrere sig (også når de andre råber højt), fortælle, markere når hun vil sige noget, har et enormt ordforråd osv. Så hun fungerer godt fagligt i klassen.

Men det er ikke det bedste. Endnu bedre er at hun også fungerer enormt godt socialt, at hun er godt tilpas i klassen, hviler i sig selv, er vellidt og har gode veninder i klassen og også udenfor. Mao fungerer hun også godt socialt - hvilket virkelig er godt at høre for et par forældre som selv har været mobbeofre begge to...

Men det er nu heller ikke det bedste. Næh det allerbedste er at hendes lærer og sfo-pædagog i dén grad ser hende som hun er. At min bekymring for at hun måske ville blive lidt overset, fordi hun netop er den dygtige, lidt stille og generte pige, fuldstændig er gjort til skamme. At de har øje for at hun netop er sådan, og giver hende rum og plads til at være stille - men stadig har fokus på hende. DET er sgi da helt fantastisk!!

OK - det allerbedste er nu nok at hun er miiiiiiiiiiin datter. Og helt og aldeles pragtfuld. Men det er dælme rart at høre at andre er enige .

I skal da også lige se hende, ikke?!Jeg er nu også ret stolt af min lille store dreng. Han er nemlig blevet blefri (om dagen). Og det er gået over al forventning!! Jeg havde regnet med at skulle skifte lorteunderbukser i månedsvis - men det tog 6 dage fra vi startede til han holdt op med at lave i bukserne. Og derefter har han ikke haft et eneste uheld af nogen slags i nu 5 dage.

Og jeg der gik og var så meget i tvivl om hvorvidt han var klar. Ja, jeg må så bare erkende at bhv havde helt ret i at det var han, og at det kun var et spørgsmål om at han skulle beslutte at det var OK, og så havde han lært det. Bhv havde ret og mor tog fejl, jeg indrømmer det. Men igen - hvor er det skønt med pædagoger som "kender" ens børn og kan se deres styrker!!

- og hvor er jeg dog glad, for jeg haaaader lort i underbukserne.

Her er mit andet pragteksemplar, komplet med mad og snot i hele hovedet.

(Billederne er i øvrigt mine "jomfrubilleder" - jeg har lige fået et DSLR og disse er de første jeg har taget)

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Fantastiske unger!

Jeg kan godt forstå, at du hænger oppe under skyerne af glæde og stolthed!

Stort tillykke!

Louise sagde ...

Hvor er det dejligt at høre. Stort tillykke. De er skønne!