fredag den 11. marts 2011

Sikken dejlig dag det er i dag!

Børnehaven har haft lukket i dag - pædagogisk dag var det vist - så Storm og jeg har holdt fri. Og det har da været en ganske og aldeles pragtfuld dag! Først tænkte jeg på at tage knægten med i Randers Regnskov, men så kom jeg i tanke om hvor glad han er for tog i øjeblikket, så i stedet tog vi ud på den helt store togekspedition.

Først kørte vi ud på mit arbejde og stillede bilen, og så gik vi over på den nærliggende station og tog Oddergrisen heeele vejen ind til Århus. Ca 10 minutter ta'r det, og knægten var ellevild og lykkelig. Han havde fået lommen fuld af 2-kroner hjemmefra, og så gik turen ellers op fra perronen og ind i venteområdet, hvor modeltoget står. Sikken succes! Der var hele 3 tog, som man kunne starte individuelt, og hold da op hvor han fik brændt 2-kroner af hurtigt :-)

Photobucket

Da der ikke var flere to-kroner gik turen videre til Build-a-Bear, hvor vi skulle have repareret Mathildes sovebamse, og vi benyttede lejligheden til at finde en erstatning for Storms yndlingsbamse Thea, som er pist-væk-forsvundet herhjemme (meget meget mystisk - hvis du ser en grumset isbjørnebamse med et S på mærket så sig til!). Vi fortsatte op på Kong V øverst i Bruuns Galleri og spiste pølsehorn og drak cola. Ikke pga. madens kvalitet, for den er nemlig ikke noget at skrive hjem om, men pga. udsigten. Man kan nemlig se ud over sporene og se alle tog der kører ind og ud af Århus Banegård, og dét er et hit!

Efter togtur tilbage til bilen tog vi på fransk visit hos Anne og spiste nybagte cookies, inden vi vendte snuden hjemad. Og vi fik endda et par med i hånden i bilen, og lov at låne en engelsk dvd om damptog. Jowjow, det kan man da kun kalde en fantastisk tur!

Men den dejlige dag slutter ikke her, for jeg har nemlig også fået to pakker i dag, og begge med løfter om mange kreative stunder! Den ene indeholdt et par "dimser" til min elskede Janome CoverPro (for de uindviede: det er en sømguide og en gennemsigtig trykfod).

Photobucket

Den anden var endnu en lækker pakke fra Rasmilla: 4½ nøgler yndlingsgarn og opskrift til at strikke Viggo til Storm, og et halvt nøgle rosa luksusgarn, så jeg også kan strikke en pige-Viggo til Mathilde - de øvrige farver har jeg nemlig nok af i rester fra tidligere projekter.

Photobucket

Der var også et farvekort med, så jeg fremover bedre kan vælge farver - for det er ikke sidste gang jeg handler hos Sanne. Lækkert! Og er det ikke fantastisk: ikke nok med at garnet er skønt, indpakningen er også ren luksus :-)

1 kommentar:

Anne LO sagde ...

Det er godt nok sært med den bamse. Den er for stor til at komme i toilettet eller om bag et skab, og ... nå, er den nye accepteret? :-)