søndag den 25. januar 2009

På tur til skov og strand

Frisk luft er skønt, især når det er mildt og vindstille. Så vi tog en tur til stranden (Ballehage) med en veninde og hendes dreng, som er jævnaldrende med Mathilde.


I dag har vi været ved stranden og i Dyrehaven med min venindes dreng. De fik meget tid til at gå med at kaste sten i vandet og det var sjovt:-).Der er ingen som KJ der kan sætte fut i r*ven på Mathilde. Skønt, for hun trænger i den grad ;-) Og en badebro er det bedste sted at løbe om kap, sandet er så tungt så tungt. Ungerne undrede sig i øvrigt meget over, at der var nogen der gad bade i den kulde...


Bagefter gik vi over i Dyrehaven i Marselisborg skov, hvor vi fandt en hel masse hjorte. De ville gerne snakke med os - i hvert fald efter at de havde fundet ud af at jeg havde kiks i tasken. En af hunnerne fik lov at smage, og Mathilde fik som tak lov at ae den en lille smule. Nyt kæledyr, måske?Efter skovturen tog vi hjem til veninden og spiste belgiske vafler med is og ahornsirup. Mums - vi siger gerne jatak til en invitation igen en anden gang :-)

Ingen kommentarer: