tirsdag den 20. januar 2009

Total tøsetur

Da Mathilde og jeg var inde og se Madagascar 2 lillejuleaften blev hun bange for hajen, så vi blev enige om at vi skulle ud at se nogle rigtige hajer :-) Og det har vi så været i dag.

I et lyst øjeblik fandt jeg på at invitere hendes slyngveninde Sarah med i Kattegatcenteret, og det ville hun gerne. Og hold da op en tur!

To utålmodige piger venter på sælfodring
Mathilde kigger på sælerDe to tøser har grinet, fjollet, løbet rundt og råbt og pjasket med vand i al den tid vi var der. Vi har set sælerne få sild, dykker-Sidsel fodre fiskene i oceanariet og set hajfodring (og blev kun lidt våde). Og allervigtigst har vi plasket MEGET i rørebassinerne. Så tøserne fik rørt ved krabber og rokker. Og spist is. Og set både Nemo og hans veninde (eller er det hans fars veninde, den der blå fisk med hukommelsestab, som jeg ikke kan huske hvad hedder???)


Find NemoStooort hit! Mathilde er allerede begyndt at spørge hvornår vi skal derud igen, så hendes anden veninde Magda også kan komme med. Men Jakob mener næste tur skal være til Randers Regnskov, måske vi kan tage hende med derop?

"Der kommer en hammerhaj!!!"Jeg kan konstatere at det er både nemmere og sjovere at have to (jævnaldrende) børn med end kun ét.


Hajfodring - "Godt det ikke er os der bli'r våde!"
Tør du røre en krabbe?

Ingen kommentarer: