torsdag den 14. januar 2010

En stor dag!

Vi har fået tøsen indskrevet på Engdalskolen i dag. Hvor var det fedt! Vi var jo til kontrol med hende, så vi tog derhen allerede ved 13-tiden. Først op på kontoret og udfylde skemaer, mens Mathilde fik æble og en længere snak med sekretæren - skolelederen var også lige henne og sige hej.

Sekretæren spurgte, om vi havde lyst til en rundvisning i SFO-en. Og det ville vi selvfølgelig gerne. Så hen og hilse på SFO-lederen Ole, der skyndte sig at finde Beata "som er den der viser rundt i dag". Og så fik vi ellers den store tur. Ind i alle værksteder og øvrige lokaler, og Mathilde fik sagt goddag til hver eneste af de voksne der var på arbejde. Og kigget med stooore øjne på alle de spændende krea-ting, børnene var i gang med.

Det var virkelig fedt! Selvom hun var meget meget betuttet over de mange børn og genert, som hun altid er et nyt sted med fremmede, så lyste det ud af hende at WOW en masse sjove ting man kan lave! Hun gik konstant rundt med kæmpestore øjne og et lille saligt smil i mundvige og øjenkroge, det var så sjovt at se!
Hun har glædet sig længe til at skulle i skole - og glæden er bestemt ikke blevet mindre, tværtimod! Og for os andre var det rigtig skønt at se lidt mere af stedet og hilse på, og på den måde få en fornemmelse af stemningen det sted hvor hun trods alt skal tilbringe ret mange af sine timer de næste år. Og ikke mindst se at det er et rart sted.

Men det er altså stadig lidt vildt: Om et halvt år har vi et skolebarn! Hvordan er det lige sket???!

1 kommentar:

Anne LO sagde ...

Det er vist nok lidt lige som "hvordan er de ærmer blevet for korte, du havde da lige den trøje på i sidste uge?". :-)