søndag den 7. marts 2010

Trafikprop forude!

Ah, en herlig weekend! Verdens sødeste børn, besøg af dejlig-dejlig mødregruppe lørdag og hygge hjemme søndag med indlagt cykeltræning til ungerne. Seriøst, jeg troede aldrig man glemte hvordan man cykler! Men når det kun er ½ år siden man lærte det kan man åbenbart nå at glemme rigtig meget på sådan en snefyldt vinter. Jeg kender i hvert fald en 5 3/4-årig som skal i skarp træning, hvis hun skal kunne cykle søen rundt med børnehaven om 3 måneder. Fx skal hun lære at bremse - og at cykle op og ned ad bakker...

Photobucket

Og så er der lagt op til trafikprop herhjemme! Jeg har nemlig syet vejbaner til Storm, så han har noget at køre med sine små biler på. Et hit! omend han også har nogle alternative måder at bruge dem på... nogle af dem ligger nu på stuegulvet med taglagte skumvaskeklude på. Gad vide hvad han kalder dén installation??? Nok ikke Syltebærvej denne gang?

Photobucket

Jeg har syet både lige stykker, 90 graders sving, vejkryds og parkeringspladser.

Photobucket

Vejbanerne er klippet i sort denim og striberne er "malet" med hvid sytråd - en tæt zigzag. Denim fordi det var billigt (37,- meteren), man kan bruge næsten hvadsomhelst, bare det er sort og forholdsvis fast vævet og uden for meget stræk. Hvis der er stræk i stoffet vil jeg stærkt anbefale at lade strækket gå på tværs af vejbanen, så bukler striberne ikke så meget = mindre bøvl med at presse bagefter ;-)

Photobucket

Til sidst må jeg vist hellere retfærdigvis sige, at det ikke er noget jeg selv har fundet på. Ideen kommer fra seven-thirty-three. Jeg overvejer dog at tilføje en smule creative touch og lave en rundkørsel samt en lille taske (rygsæk?) til at opbevare veje og biler i.

8 kommentarer:

Anne LO sagde ...

De er blevet gode! Fin måde at lave vejkrydsene på. Det kunne tage lidt lang tid at sy hajtænder.

Fru Drud sagde ...

Ja jeg er også godt tilfreds. Mangler dog at fjerne kridtstreger rundt omkring kan jeg se...

Lotte Due Clemmensen sagde ...

hvor er det nogle fede vejbaner. der er helt sikkert gaveideer ti lmine nevøer

Christine sagde ...

De er fantastiske! Ganske enkelt genialt :D Sådan nogle må jeg hellere få syet til Magnus også :-)

Anne LO sagde ...

Så har jeg også været i gang. Jeg synes, at du lagde overliggeren højt med alle de forskellige slags striber, din skruebrækker :-), men til gengæld har jeg også lavet t-kryds, og jeg tror, at jeg bliver nødt til at lave nogle flere sving og måske også nogle u-sving.

Polly sagde ...

Your friend, Anne, emailed me some pictures of the roads she made and sent me the link to your website. It made my day to see someone around the world made my roads. I'd love to highlight them on my blog if that's okay with a link back to you. The post would go up next week. Thanks!

Fru Drud sagde ...

Hi Polly, you are very welcome to link to my blog :-) And thanks for the inspiration. I'm dreaming of making a roundabout someday, and a backpack for carrying all the roads and cars.

Polly sagde ...

I've got the post up with your link. I'm so glad your roads turned out so well for you.

http://helpinglittlehands.blogspot.com/2010/04/it-makes-my-day.html