fredag den 30. juli 2010

Køb mig køb mig

Jamen det er rigtigt! Jeg skulle bare liiige købe et par meter tittebånd og en lynlås, og så lå det der stof der bare og råbte "køb mig - køb mig"! Jamen, hvad skal man dog gøre??!

Heldigvis var jeg ikke den eneste, der synes det er superfint. Så nu hvor jeg har syet en kjole af det har tøsen erklæret, at den skal bruges både til første SFO-dag på mandag og til første skoledag den 18. august. Faktisk ville hun også have at det skulle være hendes ridekjole.

Og selvom mor her ikke mente det var en god ide, så skal det altså ses som et stort kompliment. For tøsen har nemlig fået lov at gå til ridning. Efter 2 års kamp. Og hun glæder sig SÅ meget og tæller ned til hun skal starte. Faktisk var det bedste i går ikke at være med til optagelserne til Sommer Sumamrum. Ejheller at være i Cirkus Summarum om eftermiddagen. Næh, det bedste var da at mor ringede til rideskolen og fik aftalt, at hun skal starte til ridning den 7. juni. Dvs. om 8 dage - hun har helt styr på det :-)

Nå, men her er kjolen:
Photobucket

- som der naturligvis skulle poseres i...
Photobucket

Det lykkedes mig dog at tage et nærbillede hvor man både kan se detaljerne på kjolen og min skønne, smukke, tænksomme tøs :-) Dog en smule uskarpt, hun ville ikke stå stille...
Photobucket

Mønster: Ingelise 10/2009
Ændringer: forkortet ca 10 cm, zigzag-bånd i ærme- og halsudskæringer.
Stof: Stof shop, Åbyhøj (100% bomuld)

1 kommentar:

Anne LO sagde ...

Ja, man bør ikke overhøre den slags tilråb, for stofruller kan nemlig godt tage kvælertag, og det er ikke sikkert, at man slipper fra det med livet i behold, så man bør være på den sikre side!

PS: Flot kjole!